faema-emblema1
emblema-a2_as

FAEMA EMBLEMA

Het Vlaggenschip

Faema staat voor ‘Fabrica Apparecchiature Elettro Meccaniche e Affini’ en staat voor espressomachines met hoogstaand Italiaans design en innovatieve technologie, wat ook terug te zien is bij de Faema Emblema. De Faema Emblema automatische espressomachine is daarmee een ideale koffiemachine voor de horeca.

Hoogtepunten van deze machine

✓ Design filter bedekkingen
✓ 3 afwerkingen: aluminium, antraciet en wit
✓ verlichting in verschillende kleuren
✓ LED-verlichte bedieningsknoppen
✓ 2,3 of 4 groepen

De Faema Emblema heeft geavanceerde elektronica voor een volledig operationeel comfort en een resultaat in de beker in overeenstemming met uw hoogste verwachtingen.

Technische specificaties

  • 3 vaste wateraansluiting
  • 80, 100 of 120 cm breed, 57 cm hoog en 54 cm diep
  • 220 – 240V

FAEMA EMBLEMA: EEN BUITENGEWOON ONTWERP

Het ontwerp van de Faema Emblema heeft drie basiskleuren en lichtpanelen die allerlei prachtige kleuren kunnen aannemen. Zo kunt u iedere dag met kleuren variëren: u kiest zelf het palet dat op dat moment het beste bij uw stemming past. De Emblema Restyling zal uw hart sneller laten kloppen!

<

VOOR DE ÉCHTE CONNAISSEUR

Elke koffiegroep kan worden ingesteld op een andere temperatuur: met het veelzijdige Faema thermosifonsysteem is iedere espresso een verwennerij. Een machine die zichzelf met iedere blend bewijst.

PURE EXCELLENTIE

Dankzij het Perfect Grinder System (card kit die bij de draadloze koffiemaler wordt geleverd) communiceert Emblema via een draadloze Bluetooth verbinding met de grinder-doser. Deze past automatisch de maling en koffiedosering aan voor een excellent resultaat in uw kopje.

De voordelen

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

Klant aan het woord

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken