FAEMA E71 E

Fabrica Apparecchiature Elettro Meccaniche e Affini

FAEMA E71 E

Koffie is kunst

71e
gallery_2

Kunst is iets wat emotie, respect, cultuur en passie omvat. Daarom zijn we bij Hesselink Koffie er van overtuigd dat koffie kunst is. Het leidt je, iedere dag weer, naar een extra geluksmomentje. Vanuit die gedachtegoed is ook de Faema E71 ontstaan.

Hoogtepunten van deze machine

Top-of-range
Twee stoompijpen en 3 groepen
Handmatige en digitale controle
4.3″ touch display

De nieuwe FAEMA E71 is een high-class professionele espressomachine. Door haar weergaloze mix van design (Giugiaro Design), de nieuwste technologie en klassieke eigenschappen geeft het iedere barista de vrijheid om de beste koffie te schenken.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 80 cm of 104 cm breed, 49 cm hoog en 62 cm diep
  • 380 V of 415V

De voordelen

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

Klant aan het woord

E71E

De E71E is ontworpen voor degenen die geen compromissen sluiten over de koffie die ze hun klanten willen bieden en voor degenen die geen afstand doen van handmatige vaardigheden en die eenvoudig en onmiddellijk met de machine willen communiceren.

Faema E71: Waar traditie en design samenkomen

De Faema E71 is de machine voor barista’s die willen dat hun passie wordt omgezet in een waar kunstwerk. Om juist die kunst in een kopje te krijgen, hebben barista’s alle vrijheid nodig. Door de mix van het iconisch design (Giugiaro Design), de meest geavanceerde techniek en klassieke kenmerken geeft de Faema E71 de koffiekunstenaar de ruimte die hij nodig heeft. De Faema E71 zorgt ervoor dat de beste kwaliteit koffie, de passie van de barista en de capaciteiten van de machine samenvloeien tot een kunstwerk in een kopje.

Faema E71: Dubbele bedieningsmogelijkheid

De hendel boven iedere filtergroep kan handmatig bediend worden zodat de barista de volledige controle heeft over het zetten van een goede kop koffie. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van een digitale touch screen.

Faema E71: Innovatieve ergonomische oplossingen

Een vies stoompijpje of koffieresten die nog in de filterdragers zitten, zijn bij de Faema E71 verleden tijd. Door verschillende reinigingsfuncties worden alle ongemakkelijkheden gelimiteerd.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken