FAEMA E61

Een traditionele automatische espressomachine uitgerust met een microprocessor

FAEMA E61

Een traditionele automatische espressomachine

FAEMA e61 open
faema e61

De Faema E61 is een traditionele koffiemachine. Deze automatische espressomachine is uitgerust met een microprocessor, die ervoor zorgt dat de programmering van de koffiespecialiteiten eenvoudig te regelen is.

Hoogtepunten van deze machine

Volumetrische pomp
Constante drukverdeling
Roestvrijstalen behuizing
Semi- of volautomatisch

Faema staat voor ‘Fabrica Apparecchiature Elettro Meccaniche e Affini’ en staat voor espressomachines met hoogstaand Italiaans design en innovatieve technologie, wat ook terug te zien is bij de Faema E61. De Faema E61 automatische espressomachine is daarmee een ideale koffiemachine voor de horeca.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 55 cm of 72 cm breed, 57 cm hoog en 54 cm diep
  • 380 V of 415V

De voordelen

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

Klant aan het woord

JUBILÉ; een hedendaagse koffiemachine

De Faema E61 is een echte klassieker uit de collectie van Faema, het werd zelfs al in 1961 voor het eerst op de markt gebracht. Inmiddels zijn er vele verbeteringen aangebracht aan de espressomachine, maar de originele Faema E61 dient nog steeds als basis voor bijna alle hedendaagse espressomachines. Als koffiemachine voor de horeca is deze espressomachine ideaal. De Faema E61 is uitgerust met: twee standaard stoompijpen, één theekraan, een glazen achterpaneel met logo en voorzien van licht en een roestvrijstalen stijlvolle behuizing. De Faema E61 is dus niet alleen bijzonder functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw horeca etablissement.

DE PASSIE VOOR KOFFIE

Bovendien bevordert in E61 Legend, dankzij het pre-infusiesysteem, de verlenging van de contacttijd tussen het water en de gemalen koffie vóór extractie een optimale extractie als het gaat om de organoleptische eigenschappen van de espresso.

E61 LEGEND & JUBILÉ

Een automatische ketelvulling, een ingebouwde volumetrische pomp, twee manometers om de pomp en de keteldruk te regelen en het instelbare thermische balanssysteem (Faema patent). E61 is beschikbaar in de semi-automatische versie “Legend” en in de automatische versie “Jubilé”, met gedoseerde selecties voor warm water en dranken.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken