Even voorstellen: Vincent de Wit

Van meubelmaker naar accountmanager bij Hesselink Koffie. Vincent de Wit werkte ruim twaalf jaar als calculator/werkvoorbereider, maar wilde toch meer met verkoop doen. Toen hij via zijn bruidstaartmaker stuitte op een vacature van Accountmanager bij ons familiebedrijf twijfelde hij dan ook geen moment. Hij reageerde meteen, want als echte koffieliefhebber zag hij zichzelf wel werken bij Hesselink Koffie.

“Ik ben op best een leuke manier bij Hesselink Koffie terecht gekomen, vind ik zelf”, vertelt hij. “De dame die mijn bruidstaart had gemaakt, bleek oorspronkelijk uit de Achterhoek te komen. Zij volgt Hesselink Koffie via social media en deelde destijds een vacature voor Accountmanager. Ik heb vrijwel direct op de functie gesolliciteerd en mocht op gesprek komen. Vanaf dag één had ik een klik met Gerrit en Carli; het totaalplaatje klopt hier gewoon. En zo ben ik naar binnen gerold. Ik kan wel beamen dat mijn bruiloft mij veel goeds heeft gebracht”, lacht hij.

Laagdrempelig product

Vincent is als accountmanager verantwoordelijk voor de regio Noord. Door zijn werk bij Hesselink Koffie is hij steeds meer te weten gekomen over koffie. “Voordat ik bij Hesselink Koffie kwam, was ik vooral een koffieliefhebber, maar sinds ik hier werk weet ik ook de fijne kneepjes van het vak. Dat moet natuurlijk ook wel, want ik houd mij onder andere bezig met het plaatsen van koffiemachines. Dit vind ik dan ook meteen een van de leukste dingen van mijn werk: het persoonlijke contact met de klant en ze te helpen met alles. Dus van het eerste gesprek onder het genot van een kop Hesselink Koffie tot aan het instellen van de machine met de juiste bonen. Als ik dan daarna een eerste kop koffie zet voor de klant en hij/zij krijgt een glimlach op zijn gezicht, dan is mijn dag ook compleet.”

Koffiedroom

“Weet je waar ik qua werk echt van droom? Dat we met Hesselink Koffie zo hard groeien dat er uiteindelijk ook een vestiging in het Noorden komt, met een mooie showroom. Dat zou echt fantastisch zijn.”

Ook Hesselink Koffie schenken in uw organisatie?

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van onze koffiebonen voor de horeca? Wij bieden professionals de mogelijkheid om één kilo koffie uit onze eigen koffiebranderij gratis uit te proberen.

Recommended Posts

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken