Etna MilkBase

Gemak, snelheid en consistente schuimkwaliteit in één machine.
Etna Milkbase

ETNA MilkBase

Altijd perfect vers melkschuim

De ETNA MilkBase is een slimme machine die in een handomdraai heerlijk, vol melkschuim creëert. De ETNA MilkBase dient gekoppeld te worden aan de Dorado Espresso Medium en vormt daarmee de ideale combinatie voor een Barista ervaring met gemak, snelheid en consistente kwaliteit in één machine.

Hoogtepunten van deze machine

Unieke techniek voor temperatuur controle

Volautomatisch reinigingsprogramma

Geschikt voor elke melksoort

Altijd dezelfde melkschuim kwaliteit

Elke latte macchiato of cappuccino die je bereidt hoort dezelfde kwaliteit melkschuim te hebben. Hiervoor is de juiste temperatuur van de verse melk bij de bereiding van het melkschuim essentieel. Uniek aan de MilkBase is dat de temperatuur van de melk die gebruikt wordt geen invloed heeft op de eindkwaliteit van het melkschuim. De temperatuur en dichtheid van het melkschuim zijn altijd gelijk, ongeacht de ingaande melktemperatuur. Deze door ETNA zelf ontwikkelde temperatuurregeling geeft volledige controle over de temperatuur van het melkschuim. De melk kan gecontroleerd worden verwarmd naar de gewenste eindtemperatuur.

Technische specificaties

 • High-end heatersysteem met 2 heaters
 • Volautomatisch reinigings- en spoelsysteem
 • Afmetingen: 48,7cm hoog, 27cm breed en 40,5cm diep

De voordelen

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

Etna Milkbase

DE VOORDELEN VAN ETNA Milkbase

 • Geschikt voor elke melksoort: De MilkBase is geschikt voor elke melksoort: volle melk, havermelk, sojamelk, geitenmelk, etc. Deze machine kan iedere eiwithoudende melksoort opschuimen tot een mooie, volle schuimwolk. De MilkBase heeft een koeling geschikt voor de meegeleverde 4 liter container. Het is ook mogelijk om direct gebruik te maken van een pak melk of van een pouch.
 • Complete reiniging met één druk op de knop: De MilkBase heeft een volautomatisch, gepatenteerd reinigings- en spoelsysteem waardoor het reinigen van het systeem zeer eenvoudig is en een schoon systeem is gegarandeerd. Voor een complete reiniging is alleen het toevoegen van een reinigingstablet in de daarvoor bestemde container en één simpele druk op de knop nodig. De reiniging gebeurt vervolgens volledig geautomatiseerd.
 • Gecontroleerde schuimkwaliteit: Met de MilkBase regel je eenvoudig en afzonderlijk van elkaar de pompsnelheid, temperatuur en luchttoevoer waardoor je volledige controle hebt over de gewenste schuimkwaliteit. Er is ruimte voor 16 schuimrecepten die met een koffiemachine oproepbaar zijn. Je kunt voor iedere koffiedrank een passend schuimrecept maken voor de perfecte in-cup beleving. De machine is ook geschikt om een heerlijke, warme melk mee te maken. Hiermee biedt de ETNA MilkBase een unieke barista ervaring.
 • Koppenwarmer, screensaver en pincode: Zoals je gewend bent bij de koffiemachines van ETNA, heeft ook de ETNA MilkBase meerdere gebruiksniveaus die met een pincode zijn afgeschermd. Het design van de MilkBase en het TFT-scherm zijn volledig in lijn met de ETNA Dorado machine.
 • Plug & PlayDe koppeling met de ETNA koffiemachines is super eenvoudig. De melkopschuimer is aan de bovenzijde uit te rusten met een koppenwarmer. In samenstelling en design is deze set perfect uitgelijnd met onze medium espresso’s. De MilkBase is leverbaar in zwart.

High-end heatersysteem met 2 heaters

 • Verwarmt tot gewenste eindtemperatuur in een fractie van seconden
 • Hoge weerstand tegen kalkvorming
 • Beide heaters met eigen temperatuurmeting en -regeling voor nauwkeurige verwarming

Meer informatie?

Bekijk in de productvideo de eigenschappen van deze koffiemachine en of de ETNA Espresso Compact wat voor u is.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken