ETNA ESPRESSO MEDIUM

De kwaliteit van de koffiemachines is gewaarborgd met 100% Nederlandse kwaliteit en vakmanschap.
etna-tucana-espresso-nieuw-2

Etna Espresso Medium

De lekkerste koffie met één beweging

Met deze veelzijdige koffiemachine zet u met één druk op de knop een espresso, cappuccino of latte macchiato gemaakt van vers gemalen bonen. Het is zelfs mogelijk om twee kopjes koffie of cappuccino tegelijk te bereiden. De molen maalt namelijk in een keer voor twee koppen.

Hoogtepunten van deze machine

120 kopjes per uur
✓ 30 sec. zettijd
Volautomatisch reinigingsprogramma
Milieubewuste energiespaarstand
✓ Energielabel A+
Dubbele drankuitgifte

De Etna Espresso is er voor bedrijven die kwaliteit van een kop koffie kunnen waarderen. Ook voor grote kantoren is espressokoffie zetten binnen handbereik met de ETNA Dorado Espresso. Het Italiaanse zetsysteem en Zwitserse maalwerk zijn een fantastische combinatie. Deze veelzijdige koffiemachine serveert uw gasten een espresso, cappuccino of latte macchiato gemaakt van vers gemalen bonen, met één druk op de knop. De machine is voorzien van een dubbele uitgifte voor koffie en cappuccino, die tijd bespaart. Daarnaast zorgt het aparte heet water uitgiftepunt ervoor dat uw gasten nooit een druppel koffie in hun heet water hebben.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 38 cm breed, 78 cm hoog en 61 cm diep
  • 1N ~230V

De voordelen

Klant aan het woord

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

7 INCH TOUCHSCREEN

Het heldere 7 inch touchscreen geeft de verschillende dranken met iconen weer. Hierdoor wordt het gelijk duidelijk uit welke dranken u kunt kiezen. Afhankelijk van de uitvoering van de machine kunnen, met behulp van de swipe functie, tot 28 dranken worden getoond

ONTMOET ONZE BARISTA!!

Onze ‘Barista’ komt uit Zwitserland. Een zetgroep die zijn betrouwbaarheid inmiddels ruimschoots heeft bewezen. Is snelheid belangrijk voor u? 2 koppen tegelijk bereiden in 45 seconden is geen enkel probleem. Op ieder moment van de dag garandeert de machine een kop van perfecte kwaliteit.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken