Etna Espresso Compact

De koffiemachine Espresso Compact van Hesselink Koffie is een kwalitatieve machine met hoog gebruikersgemak
dorado_espresso_compact_front_touch
bb-produkt-etna-espresso-smart-touch-compact-04

ETNA ESPRESSO COMPACT

Kleinste koffiemaat, grootste keuze

Een optimale beleving rondom de koffie op het werk? Til uw koffievoorziening naar een hoger niveau! Met de Hesselink Espresso Compact wordt dat wel heel aantrekkelijk.

Hoogtepunten van deze machine

80 kopjes per uur
✓ Zeer compact machine
Intelligente kop sensor
Milieubewuste energiespaarstand

Deze slimme automaat zet in een handomdraai een kop koffie voor u klaar, waarbij u ook de keuze heeft uit talloze variaties en specialiteiten. Bijvoorbeeld een cappuccino, wiener melange of latte macchiato of een van de andere variaties bereid op basis van koffiebonen, topping en chocolade.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 32 cm breed, 53 cm hoog en 52 cm diep
  • ac 1N 230V

De voordelen

Klant aan het woord

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

DE VOORDELEN VAN ETNA DORADO ESPRESSO COMPACT

De Hesselink Espresso Compact is een kleine, maar tegelijkertijd veelzijdige koffieautomaat. Het praktische formaat zorgt ervoor dat de koffieautomaat feilloos opgaat in ieder interieur. De automaat is gemakkelijk in gebruik door de moderne display en dankzij het geïntegreerde reinigingsprogramma heeft u geen omkijken naar het reinigen.

  • Design: De design bedieningselementen zijn niet alleen optische highlights van de Hesselink Espresso Compact, maar zorgen ook voor een vergroting van het bedieningsgemak.
  • Eco-intelligentie: De Hesselink Espresso Compact is zuinig op het milieu én daarmee ook op uw portemonnee. De koffiemachine beschikt over een energiespaarmodus, in deze modus verbruikt de koffiemachine tot 40 % minder energie.
  • One Touch: Met één druk op de knop bereidt de Hesselink Espresso Compact uw koffiespecialiteit met melk, u hoeft het kopje niet eens te verplaatsen.
Hesselink ETNA Espresso Compact

COMPACT & COMPLEET

De Hesselink Espresso Compact is een compleet koffiesysteem: U kunt optioneel verkrijgbare accessoires toevoegen, zoals een bijpassende koppenwarmer. Hiermee breidt u de koffiemachine uit tot een zeer compleet koffiesysteem voor op het werk.

De Hesselink Espresso Compact heeft een geïntegreerd spoel-/reinigings- en ontkalkingsprogramma; de koffiemachine is dus eenvoudig in onderhoud.

Meer informatie?

Bekijk in de productvideo de eigenschappen van deze koffiemachine en of de ETNA Espresso Compact wat voor u is.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken