ETNA DORADO ESPRESSO MEDIUM

etna-tucana-espresso-nieuw-2

Etna Dorado Espresso Medium

Met deze veelzijdige koffiemachine zet u met één druk op de knop een espresso, cappuccino of latte macchiato gemaakt van vers gemalen bonen. Het is zelfs mogelijk om twee kopjes koffie of cappuccino tegelijk te bereiden. De molen maalt namelijk in een keer voor twee koppen.

Specificaties

✔ 120 kopjes per uur
✔ Volautomatisch reinigingsprogramma
✔ Energielabel A+
✔ In diverse uitvoeringen beschikbaar

De Etna Dorado Espresso is er voor bedrijven die kwaliteit van een kop koffie kunnen waarderen. Ook voor grote kantoren is espressokoffie zetten binnen handbereik met de ETNA Dorado Espresso. Het Italiaanse zetsysteem en Zwitserse maalwerk zijn een fantastische combinatie. Deze veelzijdige koffiemachine serveert uw gasten een espresso, cappuccino of latte macchiato gemaakt van vers gemalen bonen, met één druk op de knop. De machine is voorzien van een dubbele uitgifte voor koffie en cappuccino, die tijd bespaart. Daarnaast zorgt het aparte heet water uitgiftepunt ervoor dat uw gasten nooit een druppel koffie in hun heet water hebben.

Product highlights

  • Zet tot 120 kopjes per dag
  • 30 seconden zettijd
  • Dubbele drankuitgifte
  • Gebruiksvriendelijk in alle opzichten
  • Milieubewuste energiespaarstand
  • Volautomatisch reinigingsprogramma
video_etna_braumann_brewer

ETNA DORADO ESPRESSO MEDIUM KOFFIEMACHINE: AL ONZE MOGELIJKHEDEN

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een Etna Dorado Espresso Medium koffiemachine voor uw horecazaak of bij u op kantoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Toch liever een koffiemachine leasen?

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken