HESSELINK FOUNDATION

Hesselink Foundation is devoted to special attention. Attention to yourself and to each other.

Hesselink Foundation

Ieder jaar kiest de Hesselink Koffie Foundation een project uit om financieel steunen. Dit kunnen projecten zijn in zowel koffieproducerende landen, als in eigen land. Het belangrijkste kenmerk van de projecten is dat deze bijdragen aan het doorvoeren van duurzaamheid in één van de negen onderdelen uit het Sustainability Grid. Het is voor iedereen mogelijk om een duurzaamheidsproject in te dienen.

DUURZAAMHEIDPROJECTEN

De Hesselink Koffie Foundation is opgericht uit initiatief van Hesselink Koffie, omdat we vinden dat duurzaamheid nog verder kan worden geïntegreerd in het koffieproductieproces. Om een bijdrage te leveren aan verduurzaming binnen de koffieketen, steunt de Hesselink Koffie Foundation verschillende duurzaamheidsprojecten.

Meer dan een duurzame koffieboon

De Hesselink Koffie Foundation kent verschillende inkomstenbronnen. Vanuit de verkoop van Fingerprinted koffie, de duurzame productlijn van Hesselink Koffie, wordt de Hesselink Koffie Foundation gesteund.  Daarnaast is het voor particulieren en bedrijven mogelijk om de Hesselink Koffie Foundation een donatie te schenken. Ten slotte organiseren we jaarlijks verschillende benefietevenementen waarvan de opbrengsten ook worden gebruikt om duurzaamheidsprojecten te financieren.

Project Ondersteunen? 

Wilt u ook een bijdrage invoeren of een project ondersteunen? Help ons dan om met een donatie om de ontwikkeling van betere manieren om koffie te produceren te verbeteren. De Hesselink Koffie Foundation zet zich in om op zo veel mogelijk manieren de koffieketen te verbeteren. Help ons mee om deze duurzame projecten te ondersteunen! 

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Start typing and press Enter to search