BEDRIJVEN

Koffie en familie zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden

Koffie Horeca

Zoveel gasten, zoveel wensen. Met Hesselink Koffie voor de horeca kiest u als horeca ondernemer voor kwaliteit, zodat u al uw gasten kunt voorzien van een kopje koffie naar wens. Uw klanten verdienen immers het beste.

Hesselink Koffie specialisten in de horeca

In de koffiebranderij van Hesselink Koffie staat kwaliteit hoog in het vaandel. Kwaliteitskoffie branden, dat is wat wij doen. Met de koffie van Hesselink Koffie kunt u als horeca ondernemer niet alleen een goede kop koffie bieden aan uw gasten, maar zich ook onderscheiden van de concurrent.

Voor het serveren van een perfecte kop koffie is niet alleen de kwaliteit van de koffie van belang, maar ook de apparatuur, goede technische ondersteuning, deskundigheid van het personeel en serviceproducten. Bij Hesselink Koffie kunt u terecht voor koffie totaalconcept, naast koffie bieden wij u dus ook de beste koffiemachines, coaching en aantrekkelijke serviceproducten (zoals servies en koekjes) en uiteraard uitstekende service. Een totaalconcept waar wij trots op zijn!

Met Hesselink Koffie voor de horeca kiest u voor kwaliteit

Branderij en groothandel Hesselink Koffie levert al meer dan 125 jaar koffie en koffieautomaten aan horeca en bedrijven. De inkoop en het branden worden door het familiebedrijf met zorg en vakmanschap uitgevoerd. Zo worden alleen de beste Arabica en Robusta koffiebonen verwerkt tot de lekkerste kopjes koffie.

Hesselink Koffie uitproberen?

Bent u benieuwd naar de smaak van de koffie uit onze eigen koffiebranderij? Wij bieden professionals de mogelijkheid om een gratis kilo Hesselink Koffie aan te vragen. Hoe kunt de smaak immers beter beoordelen dan door het zelf te proeven? Bent u een professional en wilt u graag een kilo gratis Hesselink Koffie aanvragen?

Klik hier om een Try Out aan te vragen

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Start typing and press Enter to search