WMF KOFFIEMACHINE 2000S

Het perfecte alternatief zowel voor de mogelijkheden als voor de prijsstelling.

WMF 2000S Koffiemachine

De WMF 2000s is een koffiemachine die zowel ingezet kan worden in bij koffie in de horeca als bij koffie op het werk. Dankzij het multifunctionele karakter van deze koffieautomaat, is het inzetbaar in diverse gebruikssituaties.

WMF 2000s: het perfecte alternatief

De WMF 2000s is het perfecte alternatief, zowel voor de mogelijkheden als voor de prijsstelling van deze koffiemachine. Of u nou op zoek bent naar een koffiemachine voor de horeca of een koffiemachine voor op kantoor; door de juiste toevoegingen creëren we een koffiemachine die past bij uw koffiebehoefte. De WMF 2000s biedt diverse mogelijkheden voor toevoegingen aan de koffiemachine. De WMF 2000s is er in een standaardmodel, die u kunt aanvullen met bijvoorbeeld een extra koffiemolen of een cacaoreservoir voor warme chocolademelk. Door middel van de Dual Milk-optie creert u cappuccino met ‘fijn’ of ‘superfijn’ melkschuim.

Standaard wordt de WMF 2000s geleverd met LED verlichting ter bevordering van het gebruiksgemak en een Plug&Clean optie. Met deze optie worden alle onderdelen van uw koffiemachine die in aanraking komen met melk moeiteloos gereinigd binnen 2 minuten. De WMF 2000s is eenvoudig in onderhoud en heeft daarnaast een prachtig design. Zo kunnen de kleuren van van de LED verlichting eenvoudig aangepast worden, waardoor de koffiemachine opgaat in het interieur.

WMF 2000s: meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de WMF 2000s koffiemachine? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen uw graag over de mogelijkheden. Bent u horeca ondernemer? Dan bieden wij u zelfs de mogelijkheid om de koffiemachine een week gratis uit te proberen. Zo kunt u de kwaliteit van de WMF 2000s hoogstpersoonlijk ervaren.

Meer informatie?

Voor meer informatie, vragen, opmerkingen en het genot van onze professionele koffieautomaten neemt u contact op via +31 (0)543 512 416.

Of vul het contactformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk terug met een reactie.

WMF 2000S

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Beginnen Sie mit Schreiben und drücken Sie "Enter" , um zu suchen