BRAVILOR BONAMAT FRESHGROUND

Met de Bravilor Bonamat FreshGround heeft u verse koffie van gemalen koffiebonen op elk moment van de dag

Bravilor Bonamat Freshground

Met de Bravilor Bonamat FreshGround heeft u verse koffie van gemalen koffiebonen op het kantoor of op het werk, op elk moment van de dag. Deze koffieautomaat van Bravilor heeft een doorzichtige canister, waardoor de verse koffiebonen altijd zichtbaar zijn. Voor ieder kopje koffie maalt de Bravilor Bonamat FreshGround de bonen vers.

Bravilor Bonamat FreshGround

Met deze koffieautomaat heeft u niet alleen verse koffie, maar ook de mogelijkheid voor chocolade variëteiten en heet water voor thee. Daarnaast kunt u de sterkte van de koffie via de Bravilor Bonamat FreshGround met één druk op de knop zelf bepalen. Ook de keuzetoets voor het toevoegen van melk of andere producten zorgt ervoor dat u en uw medewerkers eenvoudig de koffie naar keuze krijgt. Deze koffieautomaat van Bravilor werkt op locaties met een wateraansluiting en heeft een digitaal besturingssysteem, een aparte heetwateraftap, een kunststof lekbak en is ook verkrijgbaar in een uitvoering met muntmechanisme.

Voordelen Bravilor Bonamat Freshground

Met de Bravilor Bonamat FreshGround heeft u:
•    Een grote variatie aan warme dranken
•    Een koffieautomaat met het unieke Bravilor Bonamat heetwatersysteem
•    Een koffieautomaat met een energie spaarstand
•    Een onderhoudsvriendelijke koffieautomaat, met een automatisch ontkalkings- en spoelsysteem

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Bravilor Bonamat Freshground bij u op kantoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij geven u graag het juiste advies.

Meer informatie?

Voor meer informatie, vragen, opmerkingen en het genot van onze professionele koffieautomaten neemt u contact op via +31 (0)543 512 416. Of vul het contactformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk terug met een reactie.

Hesselink Koffie uitproberen?

Bent u benieuwd naar de smaak van Hesselink Koffie of naar de werking van één van onze professionele koffieautomaten? Wij bieden u de mogelijkheid één week lang geheel gratis een koffieautomaat van Hesselink Koffie uit te proberen, zodat u en uw personeel onze excellente service zelf kunnen ervaren.

Klik hier om een gratis Try Out aan te vragen

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Beginnen Sie mit Schreiben und drücken Sie "Enter" , um zu suchen