ANIMO M-Line

De rondfilterapparatuur van Animo zijn een hoogwaardige koffiemachines met smaak
animo-m202w
animo-m200w

ANIMO M-LINE

De buffetoplossing van Animo!

Met de koffiezetapparaten uit de M-line kunt u eenvoudig en snel rechtstreeks in een glazen kan verse filterkoffie zetten. Deze koffiezetapparaten van Animo zijn verkrijgbaar met handvuller of met vaste wateraansluiting. Koffiezetapparaten met een extra waterkoker voor thee behoren ook tot de mogelijkheden. De M-line van Animo is een zeer complete serie kannenapparatuur, op basis van een veelgeprezen eigentijds design. Voor elke keuken, ontbijtzaal, bar of kantine is er een M-line.

Product highlights

  • Handwatervulling of met vaste wateraansluiting
  • 288 kopjes per uur
  • Ook verkrijgbaar met heet water tap
  • Ontkalkingsignalering

Het is prettig te weten dat zelfs op momenten dat grote groepen samenkomen, de koffie en thee niets aan kwaliteit en versheid hoeft te verliezen.

Technische specificaties

  • 3/4″ wateraansluiting
  • 42 tot 62 cm breed, 62 cm hoog en 46 cm diep
  • 3N~ 380-415V

Kannenapparatuur

Al ruim 65 jaar ontwikkelt en produceert Animo koffiezetapparaten. Professionele apparatuur waarmee u in een handomdraai het perfecte kopje verse filterkoffie op tafel tovert. Of als de situatie daarom vraagt: tot 288 perfecte kopjes per uur. Met Animo kannenapparatuur kan iedereen de rol van gastheer op zich nemen. Het bedienen en onderhouden van onze kannenapparatuur is even logisch als gemakkelijk.

Alles kan

Wilt u grote of kleine kannen? Glazen kannen of thermoskannen? Wilt u een apparaat met vaste wateraansluiting of met handvulling? Bij Animo kan bijna alles. Bij enkele producten kunt u zelfs uit verschillende kleuren kiezen. Ziet u roestvrij staal liever gecombineerd met strak zwart of speels blauw? De wensen van de koffieliefhebber van nu zijn het vertrekpunt voor een hoogwaardig assortiment.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Beginnen Sie mit Schreiben und drücken Sie "Enter" , um zu suchen