Even voorstellen: Daniel Grevers

Zijn ultieme koffiedroom is om voor Discovery Channel de wereld rond te reizen en in elk continent de beste, lokale koffie te ontdekken en deze te presenteren aan kijkers. Bij Hesselink Koffie gaat bezorger Daniel Grevers niet de hele wereld over, maar reist hij met veel plezier ‘heel’ Nederland af om onze koffie bij de klanten te bezorgen.

Prachtig product
Als hij ergens van begint de glimlachen dan is het wel van reizen én koffie. In Nederland is hij vijf dagen per week op pad om onze koffie bij de klanten te bezorgen. “Wat ik zo leuk vind, is dat ik een prachtig product, koffie, mag bezorgen bij klanten en iets voor hen kan betekenen. Als bezorger zie ik de klanten het meest en kan ik ze nog verder aan Hesselink Koffie binden.”

Eerste kennismaking met koffie
Als hij niet voor Hesselink Koffie aan het rondreizen is, tourt hij graag in het buitenland. Op een van zijn reizen kwam hij voor het eerst in aanraking met koffie. “Heel wat jaren geleden waren wij op bezoek bij een gezin in Jordanië. Zij hadden als ritueel om iedere gast van koffie te voorzien. Echter, die espresso was zo ongelofelijk sterk dat het bijna niet meer te drinken is”, lacht hij. “Als eregast kon ik het natuurlijk niet maken om het te laten staan, dus dronk ik het in een teug leeg. Omdat ze dachten dat ik het zo lekker vond, bleven ze maar bijschenken. Dat was mijn eerste kennismaking met koffie. Door deze ervaring heeft het even geduurd voordat ik weer zwarte koffie ben gaan drinken.”

Grote mensen koffie
Dus dronk hij, zoals hij zelf zegt, lange tijd vooral ‘kinderkoffie’. “Op school hadden ze altijd speciale latte macchiato’s en koffie met diverse smaken. Dat vond ik echt heel lekker. Nog steeds start ik mijn dag het liefste met cappuccino. Toch ben ik door de jaren heen wel overgegaan op het drinken van ‘grote mensen’ koffie, ofwel gewoon zwart.”

Op reis beleefde hij niet alleen zijn eerste, maar ook mooiste koffiemoment. “Dat was in Canada. In een prachtige omgeving, midden in de bergen dronk ik toen een kop koffie. Een gebeurtenis die ik niet snel zal vergeten.”

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluiten en verder gaan