KOFFIE BONEN

Koffie bonen van de beste kwaliteit garanderen een perfect kopje koffie op het kantoor

HEERLIJKE KWALITEITSKOFFIE OP HET WERK

Kwaliteit: één van de belangrijkste kernwaarden van Hesselink Koffie. Wij willen ervoor zorgen dat u en uw medewerkers kunnen genieten van heerlijke koffie op het werk, gemaakt van de beste koffiebonen. U kunt bij ons dan ook koffiebonen voor op het werk kopen van uitstekende kwaliteit.

Wij kopen de koffiebonen met zorg in en in onze koffiebranderij is het vakmanschap waar het om draait. Het proces van koffie branden gebeurt in onze koffiebranderij dan ook duurzaam. Zo worden alleen de beste Arabica en Robusta koffiebonen verwerkt tot de lekkerste kopjes koffie voor op kantoor.

Koffiebonen voor op het werk

Hesselink Koffie levert koffiebonen voor op het kantoor van uitstekende kwaliteit. De inkoop en het branden van de koffiebonen worden door het familiebedrijf met zorg en vakmanschap uitgevoerd.

Koffiebranderij en groothandel Hesselink Koffie levert al meer dan 125 jaar de beste koffie bonen aan horeca en bedrijven. Ook voor de aanschaf van professionele koffiemachines voor uw horeca etablissement bent u bij ons aan het juiste adres.

Koffie op het werk

Kwaliteit: één van de belangrijkste kernwaarden van Hesselink Koffie. Wij willen ervoor zorgen dat u en uw medewerkers kunnen genieten van heerlijke koffie op het werk, gemaakt van de beste koffiebonen. U kunt bij ons dan ook koffiebonen voor op het werk kopen van uitstekende kwaliteit. Wij kopen de koffiebonen met zorg in en in onze koffiebranderij is het vakmanschap waar het om draait. Het proces van koffie branden gebeurt in onze koffiebranderij dan ook duurzaam. Zo worden alleen de beste Arabica en Robusta koffiebonen verwerkt tot de lekkerste kopjes koffie voor op kantoor.

Doordat een werkvoorraad van slechts enkele dagen wordt aangehouden, bent u altijd verzekerd van verse koffie. Dat is de kwaliteit waar Hesselink Koffie voor staat.

U kunt bij ons de volgende koffie soorten voor de horeca afnemen:

Meer dan 130 JAAR VAKMANSCHAP

Verse koffiebonen voor op het werk bestelt u bij Hesselink Koffie. Koffiebranderij en groothandel Hesselink Koffie levert al meer dan 130 jaar de beste koffie bonen aan horeca en bedrijven. Ook voor de aanschaf van professionele koffieautomaten voor op kantoor bent u bij ons aan het juiste adres. In ons Coffee Coaching Center in Winterswijk of Amsterdam laten wij u kennis maken met zowel onze kwaliteit koffie bonen uit eigen koffiebranderij als onze koffiemachines. Zo ervaart u zelf hoe lekker koffie kan zijn.

Hesselink Koffie Zakelijk

Hesselink Koffie uitproberen?

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van onze koffiebonen voor de horeca? Wij bieden professionals de mogelijkheid om één kilo koffie uit onze eigen koffiebranderij gratis uit te proberen.

Klik hier om één kilo gratis koffie aan te vragen.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken