WMF AUTOMATEN

WMF koffiemachines staan voor Duitse degelijkheid, kwaliteit en precisie in optima forma.

WMF Koffieautomaten

Als werkgever wilt u uw medewerkers en uw klanten voorzien van een goede kop koffie op kantoor. Hiervoor heeft u uiteraard een kwaliteit koffieautomaat nodig. WMF koffieautomaten staan voor Duitse degelijkheid, kwaliteit en precisie in optima forma. WMF is een merknaam die staat als een huis en al meer dan 150 jaar innovatief is op het gebied van koffieautomaten. Met een koffieautomaat van WMF kunt u uw medewerkers en klanten een heerlijk kopje koffie voorschotelen en daarnaast is de koffieautomaat van WMF eenvoudig te bedienen door uw werknemers.

In ons assortiment vind u de volgende WMF koffieautomaten:

WMF 1100S

DE 1100S. SIZE MATTERS.

Ons succesvolle businessmodel: Compact in ruimte, makkelijk in gebruik en perfecte smaak. Dat is het concept. Perfect voor kleine ruimtes zoals kleine kantoren of coffeecorners. Je hoeft niet in te leveren op smaak met de WMF 1100S!

WMF 1100S
WMF 1100s

WMF 9000 S+

EEN MEASTRO VAN PERFECTE SMAAK.

De nieuwe WMF 9000 S+ is eindelijk hier. Een werkelijk perfecte koffiesmaak. Eentje die aan al de meest individuele eisen en hoogste standaarden voldoet. Atlijd en overal. In de ontbijtzaal van een luxueus hotel of de plaatselijke bakker. Zelfs met een wijde variatie aan koffie – zoals wanneer een grote groep snel koffie geserveerd wil krijgen – blijft de smaak hetzelfde in elke espresso.

WMF 9000 S+
WMF 9000 S+

WMF 5000S

Meer koffie, minder tijd

De nieuwe WMF 5000S is perfect voor organisaties waar snelheid centraal staat. De beste kwaliteitskoffie met slechts één druk op de knop: met deze koffieautomaat houdt niets u tegen. Met het Dynamic Milk System is niet alleen de koffie, maar ook het melkschuim gegarandeerd van de beste resultaten.

wmf_5000s_frontaal_xhwh-qp
WMF 5000s

WMF 5000 S+

Moeiteloos koffiegenot in elke omgeving

De WMF 5000 S+ is dé ideale koffiemachine voor elke omgeving. Deze moderne machine heeft niet alleen een prachtig design, ze is ook voorzien van talloze, handige technologische toepassingen voor de beste koffieresultaten. De snelheid en productiecapaciteit van deze machine is grensverleggend: met één druk op de knop heeft u in een mum van tijd een heerlijke kop koffie bereid.

goede-maat
WMF 5000s

WMF 1500s

Revolutionair modern en compact

De WMF1500S is de lang verwachte doorontwikkeling van een van de meest succesvolle koffiemachines van WMF: de WMF 1400. Zeker zo interessant is het nieuwe, optionele Easy Milk-systeem voor de uitgifte van warme en koude melk en warme melkschuimspecialiteiten. Ook nieuw is systeem om even snel de kopjes voor te verwarmen.

WMF1500S
WMF 1500S

WMF 1500s+

De nieuwste WMF sensatie

De WMF 1500 S+ is dé ideale koffiemachine voor op kantoor of uw horecazaak. De talrijke sjablonen zijn afgestemd op bedrijven met een gemiddelde koffiebehoefte in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden en zorgen ervoor dat de volautomaat grafisch, functioneel en qua taal aan de behoeften van de gebruiker voldoet.

WMF1500S
WMF 1500S+

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken