JURA KOFFIE AUTOMAAT

Volautomatische koffie- en espresso machines voor klein zakelijk gebruik

Jura Koffiemachines

Met een koffiemachine van Jura heeft u met één druk op de knop een kop vers gemalen koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato.

Koffiemachines voor op kantoor

De Zwitserse Jura biedt een uitgebreide range aan van volautomatische koffie- en espresso machines voor klein zakelijk gebruik. Voor iedere denkbare gebruikssituatie op het werk of op kantoor waar dagelijks tussen de 30 en 100 kopjes koffie geserveerd worden, bestaat de juiste koffiemachine. We hebben de volgende Jura koffiemachines voor op het werk in ons assortiment:

Jura WE6

Koffiespecialiteiten voor de werkplek

JURA’s nieuwe compacte volautomaat voor zakelijk gebruik, de JURA WE6 Professional, is de opvolger van de JURA Impressa Xf50. Hij is een stuk moderner, sneller en vooral in koffiekwaliteit en gebruiksgemak vooruit gegaan.

big_we6
Jura WE6

Jura WE8

Koffiespecialiteiten voor de werkplek

Waar klanten, medewerkers en gasten van koffie genieten, heerst een prettige sfeer. Koffie zorgt immers voor een ontspannen, communicatieve én productieve omgeving. Wie genot, een grote diversiteit aan koffiespecialiteiten en schoonheid op prijs stelt, maakt met de WE8 een uitstekende keuze.

big_we8
Jura WE8

Jura X6

Een solide professional voor zwarte koffie en thee

Wanneer de voorkeur naar zwarte koffiespecialiteiten gaat, er professioneel grote koffie moet worden bereid en heet water op twee verschillende temperatuurniveaus voor thee beschikbaar moet zijn, worden de sterke punten van de X6 meteen duidelijk. Het duidelijk te begrijpen bedieningsconcept overtuigt vooral waar hij door personeel of door de gasten zelf wordt bediend.

Jura X6
Jura X6

Jura X8

De robuuste, veelzijdige professional voor koffiespecialiteiten

De veelzijdigheid van de X8 overtuigt: hij is in staat het gehele spectrum van koffiespecialiteiten die met melk en melkschuim worden verfijnd, de volledige waaier van zwarte koffiespecialiteiten en de klassieke grote koffie te bereiden.

x8_platin_image1
Jura X8

Jura X10

Modern, robuust, comfortabel en veelzijdig

De X10 overtuigt met veelzijdigheid, bedieningsvriendelijkheid en individualiteit. Hij is in staat 31 verschillende specialiteiten te bereiden en bestrijkt daarmee het gehele spectrum van met melk en melkschuim verfijnde soorten koffie en de volledige waaier van zwarte koffiespecialiteiten.

x10_platin_image1
Jura X10

Jura GIGA X3

Koffiespecialiteiten voor de werkplek

De nieuwe GIGA X3 Professional voorziet in alles wat in een kantoortuin of in een pauzeruimte voor medewerkers telt: tot wel 31 individueel programmeerbare koffiespecialiteiten en 12 extra barista-recepten met één druk op de knop, waaronder de trendy flat white, een eenvoudige bediening en weinig werk bij het bijvullen dankzij het grote bonenreservoir met een inhoud van 1 kg en het aroma-beschermdeksel alsook de set afvoer restwater en de optionele set afvoer koffieresidu.

giga_x3_g2_alu_image_1
Jura GIGA X3

Jura GIGA X8

Koffiespecialiteiten voor de werkplek.

Met de GIGA X8 presenteert JURA een volledig nieuwe generatie volautomaten voor professioneel gebruik. Hij schittert in alle opzichten en is meteen 4x professioneler.

gigax8_aluminium_black_image1
Jura Giga X8

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken