JURA KOFFIE AUTOMAAT

Volautomatische koffie- en espresso machines voor klein zakelijk gebruik

Jura Koffiemachines

Met een koffiemachine van Jura heeft u met één druk op de knop een kop vers gemalen koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato.

Koffiemachines voor op kantoor

De Zwitserse Jura biedt een uitgebreide range aan van volautomatische koffie- en espresso machines voor klein zakelijk gebruik. Voor iedere denkbare gebruikssituatie op het werk of op kantoor waar dagelijks tussen de 30 en 100 kopjes koffie geserveerd worden, bestaat de juiste koffiemachine. We hebben de volgende Jura koffiemachines voor op het werk in ons assortiment:

Jura Impressa Xs9 Classic

Wie aan koffie denkt, denkt tegenwoordig niet alleen maar aan espresso of café crème, maar ook aan populaire specialiteiten als caffè latte (koffie verkeerd), cappuccino of latte macchiato. Al deze producten bereidt de IMPRESSA XS9 Classic met verse melk en zelfs zonder dat u het kopje hoeft te verplaatsen. Ook in winkels, op kantoor of in de cateringbranche wordt steeds vaker naar koffiespecialiteiten gevraagd. Dus het feit dat de IMPRESSA XS9 Classic twaalf verschillende producten met letterlijk een druk op de knop bereidt is welkom nieuws.

big_impressa_xs9
Jura Impressa XS9

Jura X6

Een solide professional voor zwarte koffie en thee

Wanneer de voorkeur naar zwarte koffiespecialiteiten gaat, er professioneel grote koffie moet worden bereid en heet water op twee verschillende temperatuurniveaus voor thee beschikbaar moet zijn, worden de sterke punten van de X6 meteen duidelijk. Het duidelijk te begrijpen bedieningsconcept overtuigt vooral waar hij door personeel of door de gasten zelf wordt bediend.

x6
Jura Impressa XJ9

Giga X9 Professional

De flexibele professional voor barista specialiteiten

Met de kracht van drie thermoblokken en drie pompen bereidt de edele volautomaat met één druk op de knop alle koffiespecialiteiten en koffiespecialiteiten met melk op het hoogste niveau direct in tweevoud. In het professionele bereik telt snelheid, meerdere verwarmings- en doorloopsystemen betekenen een grotere heetwatercapaciteit – tot wel 30 liter, per uur. Een groot waterreservoir en een grote koffie residu bak zorgen voor een flexibel en mobiel gebruik van de GIGA X9 Professional.

big_giga_x9c-mirror
Jura Giga X9 Professional

Jura WE8

Koffiespecialiteiten voor de werkplek

Waar klanten, medewerkers en gasten van koffie genieten, heerst een prettige sfeer. Koffie zorgt immers voor een ontspannen, communicatieve én productieve omgeving. Wie genot, een grote diversiteit aan koffiespecialiteiten en schoonheid op prijs stelt, maakt met de WE8 een uitstekende keuze.

big_we8
Jura WE8

Jura GIGA X3

Koffiespecialiteiten voor de werkplek

De nieuwe GIGA X3 Professional voorziet in alles wat in een kantoortuin of in een pauzeruimte voor medewerkers telt: tot wel 31 individueel programmeerbare koffiespecialiteiten en 12 extra barista-recepten met één druk op de knop, waaronder de trendy flat white, een eenvoudige bediening en weinig werk bij het bijvullen dankzij het grote bonenreservoir met een inhoud van 1 kg en het aroma-beschermdeksel alsook de set afvoer restwater en de optionele set afvoer koffieresidu.

big_giga_x3
Jura GIGA X3

Jura GIGA X7

Koffiespecialiteiten voor de werkplek

Met de GIGA X7 Professional wordt het begrip koffiegenot opnieuw gedefinieerd. Met de gebundelde kracht van twee molens, twee verwarmingssystemen, twee pompen en twee doorloopsystemen, gecombineerd met een eenvoudige bediening en perfecte kwaliteit, bereidt de GIGA X7 Professional op het hoogste niveau ristretto, espresso, espresso macchiato, café crème, koffie verkeerd en latte macchiato direct in tweevoud.

big_giga_X7
Jura GIGA X7

Jura WE6

Koffiespecialiteiten voor de werkplek

JURA’s nieuwe compacte volautomaat voor zakelijk gebruik, de JURA WE6 Professional, is de opvolger van de JURA Impressa Xf50. Hij is een stuk moderner, sneller en vooral in koffiekwaliteit en gebruiksgemak vooruit gegaan.

big_we6
Jura WE6

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken