FRANKE AUTOMATEN

Bij elke druk op de knop perfect koffiegenot!

Franke Koffiemachines

Pure passie voor koffie en 100 procent Swissness: dat zit allemaal in een koffievolautomaat van Franke. Voor elke nog zo individuele wens van uw klanten levert ons brede en modulair opgebouwde productassortiment de perfecte oplossing.

Kies de koffievariëteit, kopjesgrootte, bedieningsmodus – bediening of zelfbediening – helemaal individueel. Onze koffiemachines maken de bereiding van koffie, cappuccino, latte macchiato en hete chocolade zeer eenvoudig. Franke volautomaten overtuigen door hun eenvoudige bediening: even aantippen is voldoende om heerlijke koffie, melkcreaties, chocoladedranken en thee te kunnen serveren. Met de snelle en eenvoudige bereiding bent u niet meer te verslaan, zowel bij zelfbediening als bij service met bediening.

Franke A200

Perfectie in één woord samengevat

Het kunt het niet alleen zien, maar ook voelen: De A220 overtuigt met zijn fraai gevormd design, doordachte details en intuïtieve bediening over de hele linie. Luister naar het mechanische geluid van het keramische maalwerk en geniet van de heerlijke geur van vers gezette koffie. Dan even nippen aan de perfecte crème, het genot een authentiek aroma –en de fantastische zekerheid: dit is ‘door en door’ een echte Franke.

franke_koffiemachine_a200_5319-050_1_115414
Franke A200

Franke A600

Innovatie als passie

Pure passie en 100 procent Zwitsers: dat zit allemaal in een koffiemachine van Franke. Bij het ontwikkelen van onze producten gaan we te rade bij gastronomen, vragen we koffiebranders en koffieliefhebbers naar hun specifieke behoeften en werken we onvermoeibaar om onze producten verder te verbeteren. Een fantastisch resultaat van ons consequente streven naar innovatie: de A600.

franke-a600
Franke A600

Franke A800

De cultuur van levensgenot

Nooit werd koffiecultuur met zo veel plezier beleefd als tegenwoordig, nog nooit werd koffiegenot gevarieerder en individueler uitgedragen dan vandaag. U beschikt over schier eindeloze mogelijkheden om koffie telkens weer anders en steeds weer verrassend nieuw beleefbaar te maken. Precies daarvoor is onze professionele A800 koffiemachine ontworpen. Deze biedt een drankenvariëteit die alle verbeelding tart.

franke-a800
Franke A800

Franke A1000

De nieuwe dimensie in koffiegenot

Deze machine is speciaal gemaakt voor die persoonlijke momenten van genot. Want de A1000 vervult alle wensen die aan een lievelingskoffie worden gesteld; hoe speciaal en individueel ook. Met de A1000 maakt u van uw koffiemoment een geheel persoonlijke levensstijl. Hartelijk welkom in de nieuwe dimensie van koffiegenot.

Franke Automaten
Franke A1000

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken