ETNA AUTOMATEN

De kwaliteit van de koffiemachines is gewaarborgd met 100% Nederlandse kwaliteit en vakmanschap.

ETNA Koffiemachines

ETNA is in Nederland al meer dan 160 jaar een bekend en toonaangevend merk van huishoudelijke apparatuur. Kachels en ovens werden oorspronkelijk gemaakt in de ijzergieterij in Breda. Daar werd ETNA opgericht. ETNA Coffee Technologies is sinds 1992 gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van professionele warme dranksystemen. Via zorgvuldig geselecteerde businesspartners vinden de automaten hun weg naar de eindgebruikers in kantoren, industrie en horecalocaties. In de afgelopen 20 jaar heeft ETNA een complete productportfolio opgebouwd met automaten die gebruik maken van vier verschillende zettechnologieën.

In ons assortiment vindt u de volgende ETNA koffiemachines:

ETNA Espresso Compact

Compacte alleskunner

De ETNA Espresso Compact is een kleine, maar tegelijkertijd veelzijdige koffieautomaat. Het praktische formaat zorgt ervoor dat de koffieautomaat feilloos opgaat in ieder interieur. De automaat is gemakkelijk in gebruik door de moderne display en dankzij het geïntegreerde reinigingsprogramma heeft u geen omkijken naar het reinigen.

dorado_espresso_compact_front_touch
Espresso Compact

ETNA MilkBase

Altijd perfect vers melkschuim

De ETNA MilkBase is een slimme machine die in een handomdraai heerlijk, vol melkschuim creëert. De ETNA MilkBase dient gekoppeld te worden aan de Dorado Espresso Medium en vormt daarmee de ideale combinatie voor een Barista ervaring met gemak, snelheid en consistente kwaliteit in één machine.

Etna Milkbase
Etna MilkBase

ETNA Freshbrew Large

De meest smaakvolle filterkoffie zonder afval!

Met de ETNA Freshbrew Large zet u met gemak 6 kg verse filterkoffie. Daarnaast biedt deze machine een grote variëteit aan warme dranken gecombineerd met twee soorten koffie uit deze papierloze kwaliteitsmachine. De onderhoudsarme instap Fresh Brew koffiemachine is er voor iedereen.

etnat
Tucana Freshbrew

ETNA Espresso  Medium Touch

Koffie in een handomdraai!

Met deze veelzijdige koffiemachine zet u met één druk op de knop een espresso, cappuccino of latte macchiato gemaakt van vers gemalen bonen. Het is zelfs mogelijk om twee kopjes koffie of cappuccino tegelijk te bereiden. De molen maalt namelijk in een keer voor twee koppen.

etna-tucana-touch-nieuw
Tucana Espresso

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken