KOFFIEAUTOMATEN VOOR KANTOOR

Koffiemachines van topkwaliteit voor de beste koffie op het werk

Koffieautomaten voor kantoor

Kwaliteit is bij Hesselink Koffie een belangrijk gegeven. Wij stellen dezelfde hoge eisen aan onze koffieautomaten als aan onze koffie. Daarom kunnen wij u een goed assortiment van koffieautomaten voor op kantoor bieden. Niet alleen vindt u hier de beste merken koffieautomaten, wij kunnen deze ook tegen gunstige koop- of leasetarieven aanbieden. Welke koffiemachine voor uw onderneming het meest geschikt is, hangt af van een aantal factoren. Wij helpen u graag met het maken van een juiste keuze.

Ons uitgebreide assortiment bevat de volgende soorten koffieautomaten voor op het werk:

Volautomaten

Volautomaten zijn bijzonder fraai en efficiënt. Ze worden in veel variaties geleverd, van eenvoudig koffie- tot 1-step-cappuccino-apparaat.

Merken volautomaten in ons assortiment koffiemachines:

wmf

Kleine volautomaten

Volautomaten waarmee met één druk op de knop de heerlijkste koffie of cappuccino gezet kan worden. Geschikt voor de kleinere afname tot 150 koppen per dag. De kleine volautomaten geven kwaliteit die zeker niet onderdoet voor de grotere automaten.

Merken volautomaten in ons assortiment koffiemachines:

Fresh Brew

Koffie speciaal ontwikkeld voor automaten met een Fresh Brew systeem. In 18 seconden heeft u een perfect kopje koffie. Dit is mogelijk dankzij een speciaal brandproces en de speciale samenstelling van de diverse melanges. In een Fresh Brew automaat wordt een zorgvuldig afgemeten hoeveelheid koffie voor één kopje, korte tijd in contact gebracht met een bepaalde hoeveelheid water. Vervolgens wordt het mengsel door een papieren of metalen filter gedrukt.

Filterapparatuur

Met filterapparatuur kunt u eenvoudig en op een snelle manier kwaliteitskoffie zetten. Deze filterapparatuur is geschikt voor vele gebruikssituaties.

Merken filterapparatuur in ons assortiment koffiemachines:

wmf
etna_machine_branding_web_image_v1

Hesselink koffieautomaat uitproberen?

Bent u geïnteresseerd in één van onze koffieautomaten om zo uw medewerkers op kantoor een lekkere kop koffie te kunnen bieden? Wij bieden u de mogelijkheid om een koffieautomaat een week uit te proberen, om zo zelf de kwaliteit van Hesselink Koffie te ervaren. Wij adviseren u graag over welk type koffie apparaat het best past bij u op het werk. Wilt u vrijblijvend advies ontvangen?

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken