KOFFIECUPS OP KANTOOR

De beste koffie in speciale koffiecups voorzien in de beste kwaliteit voor uw medewerkers

HESSELINK KOFFIECUPS OP HET WERK

Als er één ding is wat niet kan ontbreken op de werkvloer is het koffie. Koffie verhoogt niet alleen de productiviteit, maar ook nog eens de teamspirit!

De gemiddelde medewerker drinkt drie kopjes koffie op een werkdag. Met de Nespresso* compatible koffiecups van Hesselink Koffie biedt u uw medewerkers en bezoekers dan ook de lekkerste koffiesoorten met het gemak van Nespresso* machines. Hesselink Koffie maakt het ook voor ZZP’ers en kleinbedrijven mogelijk om te genieten van koffiecups op kantoor met de lekkerste koffie van Hesselink!

hespresso_hesselink_koffiecup_doos_1000x1000_collection_left

Espresso

Regular

De volle body en de milde afdronk maken de Hesselink Koffiecups Regular tot een toegankelijke blend voor al uw medewerkers en klanten. Ook op kantoor: proef de Regular Koffiecups, sluit uw ogen, en geniet van een moment dat voelt als thuiskomen.

Hespresso Gran Gusto Cups

Strong

Geef iedere meeting een kickstart met de Hesselink Koffiecups Strong! De combinatie van het pittige karakter met een krachtige afdronk, zorgt voor een kop koffie met inhoud.

Hespresso Gran Gusto Strong

Cafeïnevrij

Wél de smaaksensatie, niet de cafeïne. Met de Hesselink Koffiecups Decaf geniet iedereen op uw kantoor van een geluksmoment met een nootachtige smaak en stevige afdronk.

Hespresso Gran Gusto Decaf

*MERK IS VAN DERDE PARTIJ DIE NIET VERBONDEN IS MET HESSELINK KOFFIE.

Respect voor mens en milieu

Rainforest Alliance

Duurzaamheid staat bij Hesselink Koffie hoog in het vaandel, niet alleen tijdens het productieproces, maar ook bij de inkoop van koffiebonen. Hesselink Koffie produceert 100% Rainforest gecertificeerde koffie in de Gran Gusto lijn, wat wordt gegarandeerd met een RFA-certificaat. Het Rainforest Alliance Certified keurmerk garandeert dat de koffiebonen op een duurzame wijze zijn geproduceerd, met respect voor de ecosystemen en de mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn. Hiermee zijn we er zeker van dat niet alleen de eindgebruiker, maar ook de producent gelukkig wordt van koffie.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken