FILTERKOFFIE

Kwaliteit is een belangrijke voorwaarde bij het branden en malen van filterkoffie

Filterkoffie

Bij Hesselink Koffie kunt u terecht voor verschillende koffie soorten voor op kantoor. Zo hebben wij naast espresso koffie, duurzame koffie en freshbrews ook filterkoffie. Deze gemalen filterkoffie is met zorg geselecteerd en met vakmanschap gebrand in onze eigen koffiebranderij.

FILTERKOFFIE VAN EERSTEKLAS KWALITEIT

Kwaliteit is een belangrijke voorwaarde bij het branden en malen van filterkoffie. Ook aan onze diverse gemalen koffiemelanges is veel tijd en aandacht besteed. Of het nu een fijn of grof gemalen melange betreft; alle koffiesoorten zijn van eersteklas kwaliteit en op onze eigen easy roast methode gebrand. Na het malen wordt de koffie direct soft vacuüm verpakt in speciale aroma behoudende zakken. Uiteraard met respect voor mens en milieu. In ons assortiment vindt u zowel reguliere filterkoffie als gecertificeerde filterkoffie.

Filterkoffie

Dessert Snelfilter

 • Branding: Middel
 • Blend: Arabica robusta
 • Aroma: zachte aromatische body, milde afdronk
Hesselink Koffiezak

Excellent Brew

 • Branding: Donker
 • Blend: Arabica & robusta
 • Aroma: aromatische pittige blend medium afdronk
Hesselink Koffiezak

Respect voor mens en milieu

Rainforest Alliance

Duurzaamheid staat bij Hesselink Koffie hoog in het vaandel, niet alleen tijdens het productieproces, maar ook bij de inkoop van koffiebonen. Hesselink Koffie produceert 100% Rainforest gecertificeerde koffie in de Gran Gusto lijn, wat wordt gegarandeerd met een RFA-certificaat. Het Rainforest Alliance Certified keurmerk garandeert dat de koffiebonen op een duurzame wijze zijn geproduceerd, met respect voor de ecosystemen en de mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn. Hiermee zijn we er zeker van dat niet alleen de eindgebruiker, maar ook de producent gelukkig wordt van koffie.

Fingerprinted gecertificeerde filterkoffie

Serious Ground

 • Branding: Middel
 • Blend: Arabica & Robusta
 • Aroma: krachtige, pittige blend, pittige afdronk
Fingerprinted Koffiezak

Serious Brew

 • Branding: Donker
 • Blend: Arabica & robusta
 • Aroma: aromatische, pittige blend, medium afdronk
Fingerprinted Koffiezak

Net dat beetje extra

Max Havelaar Fair Trade

De Fingerprinted  koffie van Hesselink Koffie bestaat uit Fairtrade koffiebonen, in Nederland ook wel bekend onder de naam Max Havelaar. Dit betekent dat de koffie is geproduceerd met respect voor mens en milieu. De koffieboeren hebben een eerlijke prijs voor hun koffie gekregen waardoor zij kunnen investeren in een duurzame toekomst. Hiermee draagt Hesselink Koffie bij aan een hogere levensstandaard voor de boeren in koffieproducerende landen, en kunt u op uw beurt ook duurzame koffie schenken in uw organisatie.

SKAL Biocontrole

Tevens is de Fingerprinted koffie biologisch, wat wordt gegarandeerd met een SKAL-certificering. SKAL is de Nederlandse toezichthouder voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten. Bij het verbouwen van biologische koffie staat het belang van biodiversiteit voorop, zodat de koffie niet alleen goed is voor ons, maar ook voor Moeder Natuur.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken