DUURZAME KOFFIE

Waarde hechten aan de consumptie van duurzame producten
fingerprinted_hesselink

DUURZAME KOFFIE

Duurzaamheid zit diepgeworteld in de productieprocessen bij Hesselink Koffie. We staan voor betrouwbaarheid en openheid in inkoop- en productieprocessen en daarom hebben we alle stappen binnen onze koffieproductieketen in kaart gebracht in de Sustainability Grid. Daarnaast kunnen we met trots melden dat sinds het begin van 2016 al onze koffie 100% Rainforest gecertificeerd is.

Met de afname van Fingerprinted koffie steunt uw onderneming de Hesselink Koffie Foundation; van elke verkochte kilo koffie wordt € 0,25 afgedragen. Vanuit de Hesselink Koffie Foundation worden verschillende duurzaamheidsprojecten in binnen- en buitenland gesteund die betrekking hebben op één van de aspecten uit de koffie Sustainability Grid.

Fingerprinted Serious Espresso

Serious Basic

Deze melange is samengesteld uit Arabica met een vleugje Robusta en garandeert een mooie stevige cremalaag. De zachte, hazelnootachtige smaak en licht aardse tonen zorgen voor een rijke koffie met een krachtige afdronk.

Fingerprinted Koffiezak

Serious Original

Vol en zacht. Deze melange heeft een volle smaak bij aanvang gevolgd door een milde, licht zoete afdronk. In de afdronk komen lichte tonen van geroosterde amandelen en abrikoos naar voren. Dankzij de fijne aroma is deze koffie een echte klassieker.

Fingerprinted Koffiezak

Serious Dark

Een aromatische, volle koffie met een lichte karamelsmaak en subtiele tonen van geroosterde amandel. In de afdronk zijn nuances van pure chocolade te herkennen. De donkergebrande bonen geven deze koffie zijn rijke smaak en aroma mee.

Fingerprinted Koffiezak

DUURZAME KOFFIE MET MEER RENDEMENT VOOR DE PRODUCENT

Logo Fingerprinted Coffee

Fingerprinted Sustainable Koffie is de duurzame koffie van Hesselink. Het is een kwaliteitskoffie, zoals u van Hesselink gewend bent, maar met meer rendement voor de producent. Op deze manier serveert u koffie  in uw onderneming waar iedereen een goed gevoel aan overhoudt. De Fingerprinted koffie is dubbel gecertificeerd en beschikt over een Max Havelaar Fair Trade certificering  en een biologische SKAL-certificering.

Fingerprinted Serious Filterkoffie

Serious Ground

Dankzij de top kwaliteit Arabica koffiebonen blijft deze koffie lang houdbaar in de thermoskan zonder bitter te worden en zijn zachte smaak te verliezen. Deze melange heeft tonen van lichtzoete gedroogde vruchten en karamel. Het vleugje Robusta geeft de koffie een extra bite.

Fingerprinted Koffiezak

Serious Brew

De Serious Brew is dezelfde mélange als de Serious Ground, maar dan geschikt gemaakt voor freshbrew apparatuur.

Fingerprinted Koffiezak

Net dat beetje extra

Max Havelaar Fair Trade

De Fingerprinted  koffie van Hesselink Koffie bestaat uit Fairtrade koffiebonen, in Nederland ook wel bekend onder de naam Max Havelaar. Dit betekent dat de koffie is geproduceerd met respect voor mens en milieu. De koffieboeren hebben een eerlijke prijs voor hun koffie gekregen waardoor zij kunnen investeren in een duurzame toekomst. Hiermee draagt Hesselink Koffie bij aan een hogere levensstandaard voor de boeren in koffieproducerende landen, en kunt u op uw beurt ook duurzame koffie schenken in uw organisatie.

SKAL Biocontrole

Tevens is de Fingerprinted koffie biologisch, wat wordt gegarandeerd met een SKAL-certificering. SKAL is de Nederlandse toezichthouder voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten. Bij het verbouwen van biologische koffie staat het belang van biodiversiteit voorop, zodat de koffie niet alleen goed is voor ons, maar ook voor Moeder Natuur.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken