DUURZAME KOFFIE

Waarde hechten aan de consumptie van duurzame producten
fingerprinted_hesselink

DUURZAME KOFFIE

Wij vinden dat iedereen gelukkiger moet worden van koffie: van productie tot bereiding. Daarom zien wij toe op een duurzame en eerlijke totstandkoming van onze kwaliteitsproducten. Zo kunnen wij met trots melden dat sinds 2016 al onze koffie 100% Rainforest gecertificeerd is. Duurzaamheid zit diepgeworteld in de bedrijfsvoering van Hesselink Koffie. Hoe wij onze steen verder bijdragen aan het verduurzamen van de (koffie)wereld is in kaart gebracht op Van Groen Naar Geluk.

Met de afname van al onze koffies steunt uw onderneming de Hesselink Koffie Foundation; van elke verkochte kilo koffie wordt €0,10 afgedragen. Vanuit de Hesselink Koffie Foundation worden verschillende duurzaamheidsprojecten in binnen- en buitenland gesteund die betrekking hebben op het verduurzamen van de koffiewereld.

Fingerprinted Serious Espresso

Serious Basic

Deze melange is samengesteld uit Arabica met een vleugje Robusta en garandeert een mooie stevige cremalaag. De zachte, hazelnootachtige smaak en licht aardse tonen zorgen voor een rijke koffie met een krachtige afdronk.

Fingerprinted Koffiezak

Serious Original

Vol en zacht. Deze melange heeft een volle smaak bij aanvang gevolgd door een milde, licht zoete afdronk. In de afdronk komen lichte tonen van geroosterde amandelen en abrikoos naar voren. Dankzij de fijne aroma is deze koffie een echte klassieker.

Fingerprinted Koffiezak

Serious Dark

Een aromatische, volle koffie met een lichte karamelsmaak en subtiele tonen van geroosterde amandel. In de afdronk zijn nuances van pure chocolade te herkennen. De donkergebrande bonen geven deze koffie zijn rijke smaak en aroma mee.

Fingerprinted Koffiezak

DUURZAME KOFFIE MET MEER RENDEMENT VOOR DE PRODUCENT

Logo Fingerprinted Coffee

Fingerprinted Sustainable Koffie is de duurzame koffie van Hesselink. Het is een kwaliteitskoffie zoals u van Hesselink gewend bent, maar met meer rendement voor de producent. Op deze manier serveert u koffie in uw onderneming waar iedereen een goed gevoel aan overhoudt. De Fingerprinted koffie beschikt over een Max Havelaar Fair Trade certificering en een biologische SKAL-certificering.

Fingerprinted Serious Filterkoffie

Serious Ground

Dankzij de top kwaliteit Arabica koffiebonen blijft deze koffie lang houdbaar in de thermoskan zonder bitter te worden en zijn zachte smaak te verliezen. Deze melange heeft tonen van lichtzoete gedroogde vruchten en karamel. Het vleugje Robusta geeft de koffie een extra bite.

Fingerprinted Koffiezak

Serious Brew

De Serious Brew is dezelfde mélange als de Serious Ground, maar dan geschikt gemaakt voor freshbrew apparatuur.

Fingerprinted Koffiezak

Net dat beetje extra

Max Havelaar Fair Trade

De Fingerprinted  koffie van Hesselink Koffie bestaat uit Fairtrade koffiebonen. In Nederland ook wel bekend onder de naam Max Havelaar. Dit betekent dat de koffie is geproduceerd met respect voor mens en milieu. De koffieboeren hebben een eerlijke prijs voor hun koffie gekregen waardoor zij kunnen investeren in een duurzame toekomst. Hiermee draagt Hesselink Koffie bij aan een hogere levensstandaard voor boeren in koffieproducerende landen en kunt u op uw beurt duurzame koffie schenken in uw organisatie.

SKAL Biocontrole

Tevens is de Fingerprinted koffie biologisch, wat wordt gegarandeerd met een SKAL-certificering. SKAL is de Nederlandse toezichthouder voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten. Bij het verbouwen van biologische koffie staat het belang van biodiversiteit voorop, zodat de koffie niet alleen goed is voor ons, maar ook voor Moeder Natuur.

cng

Sinds 2018 is onze koffie klimaatneutraal en zijn wij uitgerust met de certificering van de Climate Neutral Group. De Climate Neutral Group helpt bedrijven klimaatneutraal te ondernemen, waardoor ze bijdragen aan het verminderen van klimaatproblemen. Klimaatneutraal betekent dat we onze CO2-uitstoot, die onder andere vrijkomt bij het branden van koffie, volledig compenseren.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken