KOFFIE SOORTEN OP HET WERK

Koffie soorten van topkwaliteit voor de beste koffie op het werk

KOFFIE SOORTEN UIT DE KOFFIEBRANDERIJ

In de koffiebranderij van Hesselink Koffie worden de koffiebonen in een trommelbrander volgens de easy roast methode gebrand. Daarbij krijgt elke koffieboon de tijd om zich qua smaak, kleur en aroma optimaal te ontwikkelen. Branden is een cruciale fase in het proces: als de koffie te licht of te donker wordt, doet dat afbreuk aan smaak en aroma. Tijdens het branden krijgt de koffie ruim de tijd.

Koffiebonen voor op kantoor

Hesselink Koffie levert koffiebonen voor op het kantoor van uitstekende kwaliteit. De inkoop en het branden van de koffiebonen worden door het familiebedrijf met zorg en vakmanschap uitgevoerd.

Koffiebranderij en groothandel Hesselink Koffie levert al meer dan 125 jaar de beste koffie bonen aan horeca en bedrijven. Ook voor de aanschaf van professionele koffiemachines voor uw horeca etablissement bent u bij ons aan het juiste adres.

AMBACHTELIJK GEBRANDE KOFFIE VOOR OP KANTOOR

Hesselink Koffie smaakt anders dan ‘gewone’ koffie. Dat is het resultaat van de aandacht voor kwaliteit en zorg tijdens het branden van de koffie in onze eigen koffiebranderij. Alleen de fijnste Arabica’s worden gebruikt. Koffie van Hesselink is koffie op zijn zuiverst. Met onze koffie biedt u uw medewerkers dan ook de lekkerste koffie soorten op het werk.

Doordat er een werkvoorraad van slechts enkele dagen wordt aangehouden, bent u altijd verzekerd van verse koffie. Dat is de kwaliteit waar Hesselink Koffie voor staat.

U kunt bij ons de volgende koffie soorten afnemen:

Koffie Barista

Hesselink Koffie uitproberen?

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van onze koffiebonen voor de horeca? Wij bieden professionals de mogelijkheid om één kilo koffie uit onze eigen koffiebranderij gratis uit te proberen.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken