KOFFIE CONCEPTEN

De oplossing om vervelende opmerkingen over de kwaliteit van de koffie voor altijd te beëindigen

Het Hesselink Office concept

Hesselink koffie is de oplossing, om vervelende opmerkingen over de kwaliteit van de koffie voor altijd te beëindigen. Wij laten u zien dat medewerkers en relaties voor u op de eerste plaats komen.  Wij zorgen ervoor dat de “drukte” bij u op kantoor toeneemt en kunt genieten van heerlijke koffie op het werk!

Wij hebben de oplossing

Wij denken graag met u mee,  want met veel aanbieders wordt het lastig voor u de juiste keuze te maken. Daarom  hebben wij een paar kant en klare koffie concepten voor u bedacht. Met de machines uit Hesselink Koffieconcept zet u de heerlijkste koffie variaties met een druk op te knop. Tevens bieden wij het gemak, dat u voor een vast bedrag per maand deze machine van ons kunt huren.

Of u betaalt een vast bedrag per kop. Alles inclusief (onderhoud & service) al vanaf  € 0,19 per kop. Vanaf 15 personen.

Verschillende soorten koffie voor Bedrijven

Hesselink Koffie biedt verschillende soorten koffie zoals espresso koffie, filter koffie en duurzame koffie voor bedrijven. De inkoop en het branden van de koffiebonen worden met zorg en vakmanschap uitgevoerd.

Hesselink Koffie Zakelijk

Gratis Try Out Machine

Natuurlijk wilt u weten wat u voor koffie in de kop krijgt, daarom bieden wij u voor een week gratis een machine aan! Door de koffieautomaat een week uit te proberen, zult u zelf de kwaliteit van Hesselink Koffie ervaren. Wij adviseren u graag over welk type koffie apparaat het best bij u past. Wilt u vrijblijvend advies ontvangen?

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken