ANIMO OPTIFRESH TOUCH

De koffiemachine OptiFresh Touch van Animo is een hoogwaardige koffiemachine met smaak
optifresh-3
animo-optifresh-3-open

ANIMO OPTIFRESH TOUCH

Een hoogwaardige koffiemachine met smaak

In uw werkomgeving wilt u uw medewerkers, en natuurlijk ook uzelf, voorzien van lekkere koffie. Goede koffie op het werk kan immers de productiviteit van uw medewerkers verhogen. De Animo Optifresh koffiemachine biedt u en uw medewerkers een breed scala aan koffiespecialiteiten.

Product highlights

  • 28 seconden zettijd
  • 130 kopjes per uur
  • 12 keuze toetsen
  • Energiezuinig A+ label

Naast ‘gewone’ filterkoffie, kunt u ook espresso of cappuccino maken, maar ook Wiener Melange of koffie choc zijn met de Animo Optifresh eenvoudig gezet. Heeft u in korte tijd meer koffie nodig? Dan is ook een kannetje koffie zo gemaakt. Naast de mogelijkheid voor koffiespecialiteiten beschikt de Animo Optifresh over een uitloop voor heet water, zodat ook thee tot de mogelijkheden behoort.

Technische specificaties

  • 3/4″ wateraansluiting
  • 41 cm breed, 78 cm hoog en 58 cm diep
  • 1N~230V

ANIMO OPTIFRESH KOFFIEMACHINE

De Animo OptiFresh Filterkoffiemachine zet met één druk op de knop een heerlijke kop verse filter koffie. Deze Fresh Brew automaat is en bijzonder stijlvol. Door het strakke design van de Animo Optifresh past deze koffiemachine in elke werkomgeving. In kantoren, winkels, showrooms of vergaderzalen, de Animo Optifresh functioneert op iedere locatie.

ANIMO OPTIFRESH KOFFIEMACHINE: EENVOUDIG ONDERHOUD

Het voordeel van een Animo Optifresh koffiemachine op het werk, is dat de automaat volledig voorgeprogrammeerd is. Hierdoor is het bedienen van de automaat bijzonder eenvoudig. Ook de geïntegreerde onderhoudsprogramma’s zorgen ervoor dat het onderhoud van de automaat eenvoudig en bovenal snel gaat, de automaat is dus snel weer bedrijfsklaar. De Optifresh koffiemachine is beschikbaar in 4 uitvoeringen, afhankelijk van het aantal canisters die met ingrediënten worden gevuld.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken