Animo OptiFresh Touch Topping

De koffiemachine OptiFresh van Animo is een hoogwaardige koffiemachine met smaak
kopie-van-optifresh_stainless_green-3-1.png-web
optifresh-nieuw

ANIMO OPTIFRESH TOUCH

Vertrouwd en lekker

Vertrouwelijk en lekker, dat is de filterkoffie van de Animo OptiFresh Touch Topping. Naast ‘gewone’ filterkoffie, zijn espresso of cappuccino ook eenvoudig gezet. Door het gemakkelijke en stijlvolle bedieningspaneel geniet u in een mum van tijd van een verrukkelijk kopje koffie.

Hoogtepunten van deze machine

✓ 28 seconden zettijd
✓ 130 kopjes per uur
✓ 12 keuze toetsen
✓ Freshbrew machine
✓ Energiezuinig A+ label

Naast ‘gewone’ filterkoffie, kunt u ook espresso of cappuccino maken, maar ook Wiener Melange of koffie choc zijn met de Animo Optifresh eenvoudig gezet. Heeft u in korte tijd meer koffie nodig? Dan is ook een kannetje koffie zo gemaakt. Naast de mogelijkheid voor koffiespecialiteiten beschikt de Animo Optifresh over een uitloop voor heet water, zodat ook thee tot de mogelijkheden behoort.

Technische specificaties

  • 3/4″ wateraansluiting
  • 41 cm breed, 78 cm hoog en 58 cm diep
  • 1N~230V

De voordelen

Klant aan het woord

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

ANIMO OPTIFRESH KOFFIEMACHINE

Elk kopje wordt vers gezet met Fresh Brew filterkoffie. De koffieautomaat OptiFresh 3 is uitgerust met 3 canisters, waarvan 1 voor filterkoffie en 2 voor instantingrediënten. Voor persoonlijke smaakwensen heeft de koffieautomaat een sterkteregeling. De automaat heeft een aparte uitloop voor heet water voor thee.

ANIMO OPTIFRESH KOFFIEMACHINE: EENVOUDIG ONDERHOUD

Het voordeel van een Animo Optifresh koffiemachine op het werk, is dat de automaat volledig voorgeprogrammeerd is. Hierdoor is het bedienen van de automaat bijzonder eenvoudig. Ook de geïntegreerde onderhoudsprogramma’s zorgen ervoor dat het onderhoud van de automaat eenvoudig en bovenal snel gaat, de automaat is dus snel weer bedrijfsklaar. De Optifresh koffiemachine is beschikbaar in 4 uitvoeringen, afhankelijk van het aantal canisters die met ingrediënten worden gevuld.

Meer informatie?

Bekijk in de productvideo de eigenschappen van deze koffiemachine en of de Animo Optifresh wat voor u is.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken