Animo OptiFresh Touchlease

vanaf €87,- per maand
optifresh-bean-touch_blue_cup_shadow.jpg

Animo OptiFresh Touch lease

Vanaf €87,- per maand

Lekkere koffie mag natuurlijk in geen enkele werkomgeving ontbreken. Goede koffie op het werk kan immers de productiviteit van uw medewerkers verhogen. De Animo Optifresh koffiemachine voorziet u en uw medewerkers een breed scala aan koffiespecialiteiten.

Voordelen koffieconcept

✔ Weten waar u aan toe bent
✔ Vaste prijs per maand
✔ Geen aanschafkosten
✔ Onderhoud en reparaties inbegrepen
✔ Altijd lekkere koffie
✔ Fairtrade koffie
✔ Koffie gemakkelijk online te bestellen
✔ Na einde contract wordt u eigenaar van de koffiemachine

Voor heerlijke verse filterkoffie en divers koffievarianten, heeft u aan de Optifresh een goede koffiemachine. Naast ‘gewone’ koffie behoren espresso en cappuccino ook tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn ook Wiener Melange of koffie choc eenvoudig gezet. Heeft u in korte tijd toch meer koffie nodig? Dan is ook een kannetje koffie zo gemaakt. Naast de mogelijkheid voor koffiespecialiteiten beschikt de Animo Optifresh over een uitloop voor heet water, zodat ook thee tot de mogelijkheden behoort.

De koffiemachinelease van Hesselink Koffie

Full operational lease

Alle diensten van Hesselink Koffie Systemen Lease in één overeenkomst. Inclusief alle denkbare service-elementen. Die zorgeloze luxe heet Full Operational Lease. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Afschrijving, rente, reparatie, onderhoud en assurantie,  bij Full Operational Lease is alles verwerkt in uw vaste maandbedrag. Bij een Operational leasecontract is een full service onderhoudscontract inbegrepen en daar zijn periodiek onderhoud en de volgende kosten bij storing inbegrepen:

 • Voorrijkosten
 • Arbeidsloon
 • Onderdelen
 • Weekendservice
 • Telefonische helpdesk
 • Responsetijd binnen 24 uur (storing wordt binnen 24 uur na melding verholpen)
 • Jaarlijkse functiecontrole, inclusief filterwissel
 • Elke twee jaar groot onderhoud.

Contractduur

De contractduur wordt in overleg afgestemd met Hesselink Koffie. Hoe langer een contract loopt hoe lager het uiteindelijke maandbedrag. Altijd een op maat gemaakt contract waarbij wensen en behoeften vanuit de klant ten harte worden genomen.

Product highlights

 • 28 seconde zettijd
 • 130 kopjes per uur
 • 12 keuze toetsen
 • Energiezuinig A+ label
 • Gemakkelijk in gebruik en onderhoud

ANIMO OPTIFRESH 1 KOFFIEMACHINE

De Animo OptiFresh 1 Filterkoffiemachine zet met één druk op de knop een heerlijke kop verse filter koffie. Deze Fresh Brew automaat is en bijzonder stijlvol. Door het strakke design van de Animo Optifresh 1 past deze koffiemachine in elke werkomgeving. In kantoren, winkels, showrooms of vergaderzalen, de Animo Optifresh functioneert op iedere locatie.

ANIMO OPTIFRESH KOFFIEMACHINE: EENVOUDIG ONDERHOUD

Het voordeel van een Animo Optifresh 1 koffiemachine op het werk, is dat de automaat volledig voorgeprogrammeerd is. Hierdoor is het bedienen van de automaat bijzonder eenvoudig. Ook de geïntegreerde onderhoudsprogramma’s zorgen ervoor dat het onderhoud van de automaat eenvoudig en bovenal snel gaat, de automaat is dus snel weer bedrijfsklaar. De Optifresh koffiemachine is beschikbaar in 4 uitvoeringen, afhankelijk van het aantal canisters die met ingrediënten worden gevuld.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken