productpicture_optifreshtouch22

ANIMO OPTIFRESH Touch

EEN HOOGWAARDIGE KOFFIEMACHINE MET SMAAK

In uw werkomgeving wilt u uw medewerkers, en natuurlijk ook uzelf, voorzien van lekkere koffie. Goede koffie op het werk kan immers de productiviteit van uw medewerkers verhogen. De Animo Optifresh koffiemachine biedt u en uw medewerkers een breed scala aan koffiespecialiteiten.

Hoogtepunten van deze machine

Eenvoudige bediening via touchscreen (nieuw!) of display met keuzetoetsen

28 seconden zettijd

Een stijlvolle eyecatcher in elk interieur

Gebruiksvriendelijk in alle opzichten

Energiezuinig en volledig opgebouwd uit duurzame materialen

130 kopjes per uur

De OptiBean is in alle opzichten gebruiksvriendelijk. Hij is gemakkelijk te plaatsen en vraagt weinig onderhoud. Eenvoudige bediening via touchscreen of display met keuzetoetsen. Geniet binnen enkele seconden van jouw favoriete koffie, espresso of thee. Zo eenvoudig kan het zijn.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 41 cm breed, 78 cm hoog en 58 cm diep
  • 220 – 240 V

Meer informatie?

Bekijk de video hiernaast hier wordt alles verteld u alles over de ANIMO OPTIFRESH TOUCH en de mogelijkheden hiervan! Overtuigd van deze machine?

ANIMO OPTIFRESH KOFFIEMACHINE

De Animo OptiFresh Filterkoffiemachine zet met één druk op de knop een heerlijke kop verse filter koffie. Deze Fresh Brew automaat is en bijzonder stijlvol. Door het strakke design van de Animo Optifresh past deze koffiemachine in elke werkomgeving. In kantoren, winkels, showrooms of vergaderzalen, de Animo Optifresh functioneert op iedere locatie.

ANIMO OPTIFRESH KOFFIEMACHINE: EENVOUDIG ONDERHOUD

Het voordeel van een Animo Optifresh koffiemachine op het werk, is dat de automaat volledig voorgeprogrammeerd is. Hierdoor is het bedienen van de automaat bijzonder eenvoudig. Ook de geïntegreerde onderhoudsprogramma’s zorgen ervoor dat het onderhoud van de automaat eenvoudig en bovenal snel gaat, de automaat is dus snel weer bedrijfsklaar. De Optifresh koffiemachine is beschikbaar in 4 uitvoeringen, afhankelijk van het aantal canisters die met ingrediënten worden gevuld.

De voordelen

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

Klant aan het woord

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken