optifresh-3

ANIMO OPTIBEAN Touch

EEN HOOGWAARDIGE KOFFIEMACHINE MET SMAAK

Krachtige espresso, volmaakte cappuccino of gewoon hele lekkere koffie. Het gaat om smaak, de pure smaak van versgemalen koffie. Die creëer je met de OptiBean van Animo. Hij maalt de bonen en zet authentieke espresso en vele varianten. De OptiBean is er voor genieters, voor puristen, mensen die houden van echte verse koffie.

De OptiBean is verkrijgbaar met touchscreen (nieuw) of display met programmeerbare keuzetoetsen.

Hoogtepunten van deze machine

Eenvoudige bediening via touchscreen (nieuw!) of display met keuzetoetsen
✓ Zet versgemalen koffie, espresso, cappuccino of andere espressovarianten
Een stijlvolle eyecatcher in elk interieur

Gebruiksvriendelijk in alle opzichten

Energiezuinig en volledig opgebouwd uit duurzame materialen

Materialen en constructie zijn gericht op minimaal onderhoud

De OptiBean is in alle opzichten gebruiksvriendelijk. Hij is gemakkelijk te plaatsen en vraagt weinig onderhoud. Eenvoudige bediening via touchscreen of display met keuzetoetsen. Geniet binnen enkele seconden van jouw favoriete koffie, espresso of thee. Zo eenvoudig kan het zijn.

Technische specificaties

  • vaste wateraansluiting
  • 41 cm breed, 80 cm hoog en 57 cm diep
  • 220 – 240 V

Meer informatie?

Bekijk de video hiernaast hier wordt alles verteld u alles over de ANIMO OPTIBEAN TOUCH en de mogelijkheden hiervan! Overtuigd van deze machine?

KOFFIEMACHINE VOOR OP HET WERK

Ook voor koffie op het werk is de Animo Optibean uitermate geschikt. Door te kiezen voor een Animo Optibean koffieautomaat op kantoor, kiest u voor een eenvoudig te bedienen machine die koffievariaties biedt voor al uw medewerkers. Hoeveel koffie u ook wilt schenken, op welke tijd of welke plaats, de Optibean zorgt voor het perfecte kopje koffie voor u en uw medewerkers.

PURE KOFFIEBELEVING

Voel je even barista met de OptiBean. Animo’s nieuwste koffieautomaat staat voor pure koffiebeleving. De koffiebonen worden versgemalen waar u bij staat, en het espressosysteem zet een perfect kopje koffie. In elke gewenste sterkte en in verschillende varianten: Espresso, Cappuccino, Caffè Latte, Latte Macchiato….
De Animo OptiBean koffieautomaat is leverbaar in 2 uitvoeringen. Het verschil zit in het aantal canisters voor ingrediënten. Hoe meer canisters, hoe meer keuze in koffievariaties.

De voordelen

All-in-one concept

Onderhoud en reparaties inbegrepen

100% klimaatneutrale koffie

5de generatie koffiebranders

Hofleverancier

Klant aan het woord

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken