HESSELINK KOFFIE AMBASSADEURS

Bekijk onze ambassadeurs

Onze ambassadeurs

Alles wat je tijd en aandacht geeft, wordt beter. Dit geldt niet alleen voor onze koffie, maar ook voor onze ambassadeurs. En daarom is het tijd om hen in het zonnetje te zetten. Want mede dankzij hen kunnen wij doen waar we blij van worden: met koffie bezig zijn. Daarom komt er elke maand een video online waarom een van onze geliefde ambassadeurs zijn of haar verhaal vertelt en u een kijkje geeft in het bedrijf. Wij laten u graag meegenieten van het enthousiasme en de passie waarmee onze ambassadeurs iedere dag weer hun collega’s, gasten en/of medewerkers voorzien van Hesselink Koffie. Hieronder vindt u de geschoten sfeerbeelden.

Kaak Group Nederland

Wat begon als een kleine onderneming, groeide uit tot één van de grootste internationaal opererende bedrijven. Onlangs reisden we af naar Terborg om het geweldige familiebedrijf: Kaak Group te bezoeken. Iedere dag worden alle medewerkers voorzien van onze Fingerprinted koffie. Zowel in de kantine als op de afdelingen.

Hotel Bakker

De samenwerking tussen Hotel Bakker en Hesselink Koffie duurt al meer dan 70 jaar. Het bijzondere aan de relatie is dat beide familiebedrijven dezelfde instelling hebben als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid, service en goede producten. In deze video vertellen Klaas en Liesbeth waarom de band zo uniek en sterk is.

Arnhems Meisje

Net als Hesselink Koffie is Grand Café Arnhems Meisje een prachtig familiebedrijf waar waarden als: duurzaamheid en kwaliteit voorop staan. Elke dag voorzien barista’s de gasten weer van de beste koffies. In het ambassadeursfilmpje vertelt eigenaresse Dominique onder andere waarom zij zo trots is op de samenwerking.

ROC Aventus

Onze ambassadeurs zitten door het hele land. Onlangs reisden we af naar Apeldoorn, waar het ROC Aventus gevestigd is. Op deze locatie leiden ze leerlingen op tot echte (horeca)professionals. Om ze alle fijne kneepjes van het (koffie)vak te leren, gebruiken ze Hesselink Koffie. Een groot compliment. In de video vertelt de volgende ambassadeur hun bijzondere verhaal.

HESSELINK KOFFIE GRATIS UITPROBEREN?

Begin met typen en druk 'Enter' om te zoeken